Om mig

Olivenolie Sommelier, ernæringsekspert og kok

Jeg formidler ekspertviden og salg af eksklusive ekstra jomfru olivenolier der med omhu, stolthed og respekt produceres i Spanien.

Gourmet ekspert

Som olivenolie Sommelier og certificeret international olivenolie ekspert er det nok ikke overraskende at feinschmecker-råvaren over dem alle, for mig, er ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet. Produktet af planterigets diamanter af absolut fineste karat.

Jeg er en nørd når det kommer til kvalitet for sanser og helbred i hverdagen… at trylle naturens rigtige råvarer om til gastronomisk nydelse har været omdrejningspunktet for alt hvad jeg har lavet siden jeg gik i kokkelære i 1994.

Siden da er jeg uddannet procesteknolog med speciale i fødevareprocessor, ernæringsekspert med mange års kursus- og undervisningserfaring, personlig rådgivning og olivenolie sommelier, international certificeret olivenolie ekspert.

Helbred i balance

Efter længere varig alvorlig sygdom, ledte jeg i butikker efter frisk høj kvalitets ekstra jomfru olivenolie af den intense slags, med et højt indhold at polyphenoler og antioxidanter. Disse stoffer styrker immunforsvaret og kan ifølge nogle studier være medvirkende til sund-balance ift. inflammation, dårlig fordøjelse, demens og visse typer af kræft.

De mange hyldemeter af olivenolier gav mig valget mellem ”hvor pæn er flasken og hvad er prisen”. Men hvordan smager olierne? Hvordan skal jeg bruge dem? Hvilken mad passer de til? Der startede kimen til mit ønske om at formidle ekspertviden om høj kvalitet og godt helbred.

Høj kvalitet til os og vores børn

For mig kommer kvalitet fra omtanke og ordentlighed overfor jorden og oliventræerne der har groet på kloden de sidste 14.000 år. Hippokrates beskrev 60 forskellige sygdomme, der kunne helbredes med olivenolie, i dag har vi forskning der kan forklare os hvorfor.

Høj kvalitet ekstra jomfru olivenolie er en vigtig grundsten for et godt liv samt helbred i balance og jeg ønsker også, at vores børn skal lære at forstå og genkende smagen af kvalitet.

Christina_Elver_oliven_olie_sommelier

Christina Elver

OliveOilCopenhagen

  • Gourmet kvalitet og helbred i balance
  • Lokale og bæredygtige produkter
  • Smagninger til børn
  • Smagninger
  • Ekspertviden
  • Salg til private
  • Salg til firmaer
  • Foredrag