Organic Extra Virgin Olive Oil. Premium Quality at Olive Oil Copenhagen

Olivenolie mild ØKO Arbequina Envero

Køb i shoppen

Premium kvalitet frisk ekstra jomfruolivenolie økologisk og koldpresset, der går 1 time fra olivenfrugterne er plukket til olivenolien.

  • Kun tilgængelig V/Special bestillinger

  • Høstes oktober/november
  • Fri syrer (frugt kvalitet): 0,17% (IOC-standart ≤0,8% SIQEV-standart ≤0,3%)
  • Peroxider niveau: 6,0 mEq O2/kg (IOC-standart ≤ 20 SIQEV-Standart ≤11 mEq O2/kg )
  • K270: 0,14 (IOC-standart ≤0,22 SIQEV-standart ≤0,18)
  • Monoumættet fedt: 79 g
  • Polyphenoler: 360 mg/kg
  • Mild og delikat smag, er god til mild og delikat mad som fx fisk, skaldyr og grønne salater

Pris for 0,5 liter 289,-

Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer 

Brug ekstra jomfru oliven olie i køkkenet

Mad der har en mild og delicat smag vil blive opløftet til en gourmetoplevelse når du tilsætter

Ekstra jomfru oliven olien

  • Alt med tomat, særligt supper
  • Rejer, skaldyr, hvid fisk
  • Grønne salater, hvide asparges, frugtsalater
  • Hvidt brød, hvis pasta, ris, korn og kærner
  • Havregrød og andre typer af grød
  • Deserter, kageopskrifter
  • Pesto og dressing til delicate retter

Smag og aroma

En delikat og mild olivenolie produceret på olivensorten Arbequina. Aromaen er mild og frugtagtig og minder om æble og friske mandler.

Smagen har en frugtagtig sødme og med smagsnoter af banan og tomat, med en peberagtig eftersmag der er en smule mere markant end i Manzanilla olivenolien.

Ekstra jomfruolivenolie – Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt

  • Olivenolier fra Finca Duerneas har et indhold af antioxidanter der generelt ligger betydeligt højere nemlig 400/600 ppm i forhold til de generelle standarter fra IOC på ca. 160 ppm
  • Når olivenolierne vurderes på hvor friske og frugtagtige de er, ligger de mindst 5 gange højere end de anbefalede standarter
  • Lige nu afventer vi testresultaterne på de nyhøstede Envero, Premium Quality Ekstra Virgin Olive Oils

Smag og aroma i ekstra jomfru olivenolie

Vil ved smagning først opleves mild og delikat med en vel afbalanceret og behagelig bitter- og skarphed. 

En delikat og mild olivenolie produceret på olivensorten Arbequina

Er i det første intens frisk med oplevelsen af frugt, efterfulgt af grøntsags noter af tomat og artiskok. En mild olivenolie der er velegnet til børn og sarte selektive smagsløg.

Økologisk

Duernas Envero Premium Quality økologisk ekstra jomfru olivenolie

Olivensort: Denne Duernas Envero olivenolie er fremstillet udelukkende af olivenfrugten Arbequina der fremstilles på Finca Duernas gården der har været i familiens eje i mere end 200 år.

Envero betyder manifestationen af den fortløbne stadige forandring i naturen, Envero øjeblikket er det præcise øjeblik for det største, smukkeste og frodigste tidspunkt i olivenlunden, hvor unge olivenfrugter oplyser oliventræet med smukke farvenuancer af lysegrøn, gul og violette toner. De perleagtige frugter indeholder her den friskeste oliven juice. Dette magiske øjeblik vare næste to uger hvert år.

Høj kvalitet – Ekstra jomfru olivenolie

Produceret i Spanien, Andalusien nær ved Córdoba under professionelt perfekte forhold

Kvalitets præmier og prestige priser, følg dette link

  • Håndplukket
  • Mekanisk koldpresset 1 timer efter olivenfrugterne er høstet
  • Ingen lys
  • Ilt barrierer
  • Nedkølet
  • Envero kvaliteten høstes på det perfekte tidspunkt fra de træer der geografisk er bedst placeret

Klima og bæredygtighed når ekstra jomfru olivenolien produceres

Finca Duernas produceres af søskendeparret Soledad Serrano-López og hendes bror Josemaría med respekt for miljøet.

Deres økologiske produktion giver plads til biodiversitet både for planter, insekter og dyr. Det betyder meget for søskendeparret at de kan overdrage en jord i balance til deres børn og børnebørn. At de kan vise respekt og værne over mindet af deres bedstefar, der efter den Spanske borgerkrig, påtog sig et stort socialt ansvar for beboerne i området og genopbyggede gården.

Olivenfrugterne plukkes, transporteres og presses efter de højeste standarter og deres olivenmølle er placeret midt i olivenlunden, derved er det muligt at presse olivenfrugterne kort tid efter de er plukket.