
Olivenolie medium øko Manzanilla Hvid 189,-
-
Køb i shop.oliveoilcph.dk
- Første koldpresning og 19 kg håndplukkede oliven frugt til at producere 1 liter olivenolie
- Høstes oktober/november
- Fri syrer (frugt kvalitet): 0,17% (IOC-standart ≤0,8% SIQEV-standart ≤0,3%)
- Peroxider niveau: 2,5 mEq O2/kg (IOC-standart ≤ 20 SIQEV-Standart ≤11 mEq O2/kg )
- K270: 0,14 (IOC-standart ≤0,22 SIQEV-standart ≤0,18)
- Polyfenoler: 676 mg/kg
- Squalen: 460, 0 mg/100g
- Vitamin E: 308 mg/kg
- Enkeltumættet fedt(olie syre) 78,4%
Perfekt ekstra jomfruolivenolie til delikate retter som fisk, fisk og skaldyr, asparges, grønne salater og hvidt brød
Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer
Køb i shop.oliveoilcph.dk
Smag og aroma – ekstra jomfruolivenolie
En delikat og mild olivenolie produceret på olivensorten Manzanilla Cacereña
- Delicat smag og aroma, meget velafbalanceret mellem peber og bitterhed og sødenoter
Brug gerne ekstra jomfru olivenolie i køkkenet
Mad der har en mild og delikat smag vil blive opløftet til en gourmet oplevelse
- Rejer, skaldyr, hvid fisk
- Grønne salater, hvide asparges, frugtsalater
- Hvidt brød, hvid pasta, ris, korn og kærner
- Havregrød og andre typer af grød
- Deserter, kageopskrifter
- Pesto, dressing til delikate retter
Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt
- Højt indhold af monoumættet fedt på 78,4%
- Polyphenoler ca. 676 mg/kg
- Tyrosol og derivater ca. 140,5 mg/kg
- Hydroxytyrosol og derivater ca. 114,3 mg/kg
- α-Tocopherol (Vitamin E) ca. 308 mg/kg
- Squalene ca. 460 mg/kg
- β-karoten ca. 4,35 mg/kg
Ekstra jomfru olivenoliens – Smag og aroma
Vil ved smagning først opleves mild og blød som så leverer en balanceret og behagelig bitter- og skarphed. En meget kompleks og elegant EVOO der i sin helhed er meget velafbalanceret.
Denne olivenolie har en intens frugtagtig smag af både grønne umodne og modne olivenfrugter, sammen med noter af friskslået grønt græs. Hertil kommer noter af æble, grønne tomater, citrus og artiskok og efter disse smagsoplevelser afrundes med en smag af aromatiske urter.
Økologisk ekstra jomfru olivenolie
Vieiru Premium Quality økologisk ekstra jomfru olivenolie PDO Gata-Hurdes
Olivensort: Denne Vieiru PDO Gata-Hurdes(Protected Designation of Origin) olivenolie er fremstillet udelukkende af olivenfrugten Manzanilla Cacereña, denne olivensort er fra regionen “Extremadure”, Sierra de Gata i syd-vest Spanien, tæt på Portugal. Og er særlig for dette område.
Høj kvalitet
Kvalitetsegenskaber for ekstra jomfruolivenolie i premium quality:
K270: 0,14 SIQEV
Produceret i Spanien, Extremadura af As Pontis Almazara under professionelt perfekte forhold
- Håndplukket
- Mekanisk koldpresset mindre en 7 timer efter olivenfrugterne er høstet
- Ingen lys
- Ilt barrierer
- Nedkølet
Klima og bæredygtighed når ekstra jomfru oliven olie produceres
As Pontis produceres af famillien Carrasco Lajas med respekt for miljøet. Alle restprodukter fra produtionen genanvendes.
Olivenfrugterne plukkes i hånden, transporteres og presses efter de højeste standarter og deres olivenmølle har i 20017 vundet første pladsen for bedste olivenoliemølle fra AEMO, Spanish Association of Olive Tree Municipalities