
Olivenolie medium ØKO Picual Envero
Køb i shoppen
Kun tilgængelig V/Special bestillinger
- Første koldpresning og premium kvalitet
- 1 time fra olivenfrugterne er plukket til olivenolien er klar
- Høstes oktober/november
- SIQEV mærket en garanti for kvalitet
- Fri syrer (frugt kvalitet): 0,17% (IOC-standart ≤0,8% SIQEV-standart ≤0,3%)
- Peroxider niveau: 5,6 mEq O2/kg (IOC-standart ≤ 20 SIQEV-Standart ≤11 mEq O2/kg )
- K270: 0,12 (IOC-standart ≤0,22 SIQEV-standart ≤0,18)
- polyphenoler: 777,8 mg/kg
- Perfekt til tomater, grøntsager, salater, brød, grillede og stegte retter.
Pris for 0,5 liter 289,-
Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer
Køb i shop.oliveoilcph.dk
Ekstra jomfru olivenolie – Smag og aroma
En medium-intens ekstra jomfru olivenolie produceret på olivensorten ”Envero” Picual
Brug picual ekstra jomfruolivenolie i køkkenet
- Mad der har styrke og kompleks smag vil blive opløftet til en gourmetoplevelse
- Grillede og stegte retter
- Fuldkornsbrød, -korn, -kærner
- Salater, tomater og grøntsager
- Ost i alle sammenhæng
Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt
- Olivenolier fra Finca Duerneas har et indhold af antioxidanter der generelt ligger højt på 400/600 ppm i forhold til de generelle standarter fra IOC på ca. 160 ppm
- Når olivenolierne vurderes på hvor friske og frugtagtige de er ligger de mindst 5 gange højere end de anbefalede standarter
- Lige nu afventer vi testresultaterne på de ny høstede Envero, Premium Quality Ekstra Virgin Olive Oils
Smag og aroma i picual ekstra jomfruolivenolie
Vil ved smagning først opleves intens frisk med oplevelsen af frugt, efterfulgt af grøntsagsnoter af tomat og artiskok, blød og medium til intens for smagssanserne med en vel afbalanceret og behagelig bitter- og skarphed som peber.
En medium til kraftig olivenolie produceret på olivensorten Picual ”Envero”
- Aroma og smag der er frugtagtig og minder om friskklippet grønt græs efterfulgt af frugt noter som banan og æble som afsluttes med tankerne på tomatplanter og grønne mandler.
- Smagen har karakter er kompleks og har intensitet, den er afbalanceret mellem bitterhed og peber styrke og afsluttes af smagsnoter af grønne mandler.
- Velegnet til mad med karakter som alle grillede og stegte retter, paneret fisk, ost og æggeretter.
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Finca Duernas
Duernas Envero Premium Quality økologisk ekstra jomfru olivenolie
Olivensort: Denne Duernas Envero olivenolie er fremstillet udelukkende af olivenfrugten Picual der fremstilles på Finca Duernas gården ved Córdoba, den har været i familiens eje i mere end 200 år.
Envero betyder manifestationen af det fortløbne stadige forandring i naturen, Envero øjeblikket er det præcise øjeblik for det største, smukkeste og frodigste tidspunkt i olivenlunden, hvor unge olivenfrugter oplyser oliventræet med smukke farvenuancer af lysegrøn, gul og violette toner. De perleagtige frugter indeholder her den friskeste oliven juice. Dette magiske øjeblik vare næste to uger hvert år.
Høj kvalitet
Produceret i Spanien, Andalusien nær ved Córdoba under professionelt perfekte forhold
Kvalitets præmier og prestige priser, følg dette link
- Håndplukket
- Mekanisk koldpresset 1 timer efter olivenfrugterne er høstet
- Ingen lys
- Ilt barrierer
- Nedkølet
- Envero kvaliteten høstes på det perfekte tidspunkt fra de træer der geografisk er bedst placeret
Klima og bæredygtighed når ekstra jomfru oliven olie produceres
Finca Duernas produceres af søskendeparret Soledad Serrano-López og hendes bror Josemaría med respekt for miljøet.
Deres økologiske produktion giver plads til biodiversitet både for planter, insekter og dyr. Det betyder meget for søskendeparret at de kan overdrage en jord i balance til deres børn og børnebørn. At de kan vise respekt og værne over mindet af deres bedstefar, der efter den Spanske borgerkrig, påtog sig et stort socialt ansvar for beboerne i området og genopbyggede gården.
Olivenfrugterne plukkes, transporteres og presses efter de højeste standarter og deres olivenmølle er placeret midt i olivenlunden, derved er det muligt at presse olivenfrugterne kort tid efter de er plukket.