Olivenolie mild ØKO Manzanilla Vieiru 89,-

Børnenes egen økologisk koldpresset frisk høj kvalitet ekstra jomfru olivenolier – Kids økologisk

  • Høstet 2017 Holdbar til 31. januar 2020
  • Fri syrer (frugt kvalitet): 0,15% (IOC-standart ≤0,8% SIQEV-standart ≤0,3%)
  • Peroxider niveau: 3,9 mEq O2/kg (IOC-standart ≤ 20 SIQEV-Standart ≤11 mEq O2/kg )
  • K270: 0,14 (IOC-standart ≤0,22 SIQEV-standart ≤0,18)
Til milde og delikate retter som fx havregrød og andre typer af grød, deserter, kageopskrifter, brød, pasta, ris, korn og kærner, pesto, grønne salater og frugtsalater samt rejer og skaldyr. Pris for 0,25 liter 89,-

Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer 

Milde og delikate retter vil blive opløftet til en gourmetoplevelse med ekstra jomfruolivenolie

  • Havregrød og andre typer af grød
  • Deserter, kageopskrifter
  • Hvidt brød, hvis pasta, ris, korn og kærner
  • Pesto, dressing til delicate retter
  • Grønne salater, hvide asparges, frugtsalater
  • Rejer, skaldyr, hvid fisk

Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt

  • Højt indhold af monoumættet fedt på 78,4%
  • Polyphenoler ca. 676 mg/kg
  • Tyrosol og derivater ca. 140 mg/kg
  • Hydroxytyrosol og derivater ca. 114 mg/kg
  • α-Tocopherol (Vitamin E) ca. 308 mg/kg
  • Squalene ca. 460 mg/kg
  • β-karoten ca. 4, 35 mg/kg

Økologisk ekstra jomfru olivenolie

Vieiru Kids er en økologisk høj kvaliet ekstra jomfru olivenolie

Olivensort: Denne Vieiru Kids olivenolie er fremstillet udelukkende af olivenfrugten Manzanilla Cacereña, denne olivensort er fra regionen “Extremadure”, Sierra de Gata i syd-vest Spanien, tæt på Portugal, og er særlig for dette område.

Høj kvalitet

Produceret i Spanien, Extremadura af As Pontis Almazara under professionelt perfekte forhold

  • Håndplukket
  • Mekanisk koldpresset
  • Ingen lys
  • Ilt barrierer
  • Nedkølet

Klima og bæredygtighed ved producering af ekstra jomfru oliven olie

As Pontis produceres af famillien Carrasco Lajas med respekt for miljøet. Alle restprodukter fra produktionen genanvendes.

Olivenfrugterne plukkes i hånden, transporteres og presses efter de højeste standarter og deres olivenmølle har i 20017 vundet første pladsen for bedste olivenoliemølle fra AEMO, Spanish Association of Olive Tree Municipalities