ekstra_jomfru_oliven_olie_mild_manzanilla_oliven_frugt

Olivenolie mild øko Manzanilla V. Sort 149,-

Køb i shoppen

Økologisk ekstra jomfruolivenolie fra Spanien

  • Første koldpresning, ca. 15 kg håndplukkede oliven frugt til at producere 1 liter olivenolie
  • Høstes oktober/november
  • Fri syrer (frugt kvalitet): 0,17% (IOC-standart ≤0,8% SIQEV-standart ≤0,3%)
  • Peroxider niveau: 2,5 mEq O2/kg (IOC-standart ≤ 20 SIQEV-Standart ≤11 mEq O2/kg )
  • K270: 0,14 (IOC-standart ≤0,22 SIQEV-standart ≤0,18)
  • Polyfenoler: 676 mg/kg
  • Squalen: 460, 0 mg/100g
  • Vitamin E: 308 mg/kg
  • Enkeltumættet fedt(olie syre) 78,4%

 Perfekt til delikate retter som fisk, fisk og skaldyr, asparges, grønne salater og hvidt brød

Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer

Køb olivenolier i shop.oliveoilcph.dk

Ekstra jomfru olivenolie

Næringsdeklaration
Ekstra jomfruolivenolie, økologisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (KJ/Kcal) 3700/900 kcal
Fedt (g) 100,0 g
Mættede fedtsyrer (g) 15,0 g
Kulhydrater (g) 0 g
Sukkerarter (g) 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Olivenolie – Smag og aroma

En delikat og mild olivenolie produceret på olivenfrugtsorten Manzanilla Cacereña

  • ekstra jomfru olivenolie med delicat smag og aroma, meget velafbalanceret mellem peber og bitterhed og sødenoter

Brug olivenolie i køkkenet

Mad der har en mild og delikat smag vil blive opløftet til en gourmet oplevelse med en mild ekstra jomfru olivenolie

  • Rejer, skaldyr, hvid fisk
  • Grønne salater, hvide asparges, frugtsalater
  • Hvidt brød, hvid pasta, ris, korn og kærner
  • Havregrød og andre typer af grød
  • Deserter, kage opskrifter
  • Pesto, dressing til delikate retter

Brug olivenolie uden for køkkenet

  • Kan bruges til at fjerne øjenmakeup.
  • Dryp et par dråber på en vatrondel og fjern mascara og andet makeup også den vandfaste. Få det ikke ind i øjet!

Ekstra jomfruolivenolie med Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt

  • Højt indhold af monoumættet fedt på 78,4%
  • Polyphenoler ca. 676 mg/kg
  • Tyrosol og derivater ca. 140,5 mg/kg
  • Hydroxytyrosol og derivater ca. 114,3 mg/kg
  • α-Tocopherol (Vitamin E) ca. 308 mg/kg
  • Squalene ca. 460 mg/kg
  • β-karoten ca. 4,35 mg/kg

Ekstra jomfru olivenolie – Smag og aroma

Vil ved smagning først opleves mild og blød som så leverer en balanceret og behagelig bitter- og skarphed. En meget kompleks og elegant EVOO der i sin helhed er meget velafbalanceret.

Denne olivenolie har en intens frugtagtig smag af både grønne umodne og modne olivenfrugter, sammen med noter af friskslået grønt græs. Hertil kommer noter af æble, grønne tomater, citrus og artiskok og efter disse smagsoplevelser afrundes med en smag af aromatiske urter.

Økologisk

Vieiru Premium Quality økologisk ekstra jomfru olivenolie PDO Gata-Hurdes

Olivensort: Denne Vieiru PDO Gata-Hurdes(Protected Designation of Origin) olivenolie er fremstillet udelukkende af olivenfrugten Manzanilla Cacereña, denne olivensort er fra regionen “Extremadure”, Sierra de Gata i syd-vest Spanien, tæt på Portugal. Og er særlig for dette område.

Ekstra jomfru olivenolie i Høj kvalitet

Test kvalitets egenskaber for ekstra jomfru olivenolie:

K270: 0,14 SIQEV

Produceret i Spanien, Extremadura af As Pontis Almazara under professionelt perfekte forhold

  • Håndplukket
  • Mekanisk koldpresset mindre en 7 timer efter olivenfrugterne er høstet
  • Ingen lys
  • Ilt barrierer
  • Nedkølet
  • Traditionel olivenlund

Klima og bæredygtighed – ekstra jomfruolivenolie i særklasse

As Pontis produceres af famillien Carrasco Lajas med respect for miljøet. Alle restprodukter fra produtionen genanvendes.

Olivenfrugterne plukkes i hånden, transporteres  og presses efter de højeste standarter og deres olivenmølle har, igen, i 20017 vundet første pladsen for mest avancerede, og bedste mølle i deres område.