Olivenolie intens øko Coupage SuerteAlta

Høj kvalitet frisk ekstra jomfru olivenolie økologisk og koldpresset

  • Kun V/ special bestilling
  • Høstet oktober 2017 Holdbar til 5. juni 2019
  • SIQEV mærket en garanti for kvalitet
  • Fri syrer (frugt kvalitet): 0,21% (IOC-standart max 0,8%)
  • Peroxider niveau: 3,6 (SIQEV-standart ≤ 11)
  • Voksindhold: 29,0 (≤150)
  • Polyphenoler: 288 (≥200)
  • Super til grillet bøf, stegte og grillede retter, kraftige oste, groft brød
Pris for 0,5 liter 289,-

Hvad er forskellen på olivenolie og ekstra jomfru oliven olie – Olivenolie ekspert forklarer 

Ekstra jomfruolivenoliens – Smag og aroma: 

Intens olivenolie, en blanding af olivensorterne Picuda, Picual og Hojiblanca.

Aroma af tomatplanter og nyslået grønt græs. Smagssansen vil til begyndelse opleve en frugtagtig sødme og grønne mandler så kommer en skarp oplevelse med noter af grønt græs opfulgt af bitterhed og smagsnoter af tomat og figen.

Ekstra jomfruolivenoliens – Brug i køkkenet: Intens-kraftig mad

  • Grillede og stegte retter
  • Fuldkornsbrød, -korn, -kærner
  • Salater, tomater og grøntsager
  • Ost, både under og over

Ekstra jomfruolivenolie med -Højt indhold af antioxidanter og sundt fedt

Høj kvalitet ekstra jomfru olivenolien ”Coupage Natural” fra Cortijo De Suerte Alta POD, Baena

  • Højt indhold af monoumættet sundt fedt på 75g/100g (IOC-standart 55-83%)
  • Polyphenoler/Antioxidants niveau Mild: 288 (Low: 50-200 Mild: 200-400 High: ˃400)

Smag og aroma – Ekstra jomfruolivenolie

En perfekt blanding af 3 olivenfrugt sorter, Picuda, Picual og Hojiblanca.

Picudo tilbyder til start en sødme, men nuancer af frugt og æble for smagssanserne.

Picual´s høje indhold af antioxidanter bibringer en bitterhed og noter af grønne olivenblade, tomatplante, grønne mandler og citrus.

Hojiblanca tilsætter pebersmagen som vores smagsløg opfatter til sidst i svælget, samt noter af artiskok og urter

Økologi, klima og bæredygtighed

Høj kvalitet ekstra jomfru olivenolie siden 1924

Produktionen har hos familien Marqués De Prado, siden 1996 været økologisk og kontrol af skadedyr og pest sker med fælder og naturlige rovdyr.

Suerta Alta har været i familiens eje siden 1924 da bedstefaren plantede olivenlunden. I 2006 byggede de den naturvenlige og bæredygtige olivenolie mølle, for at producere en høj kvalitet frisk oliven juice, under forhold der bevarer det naturlige miljø.

Elektricitet kommer fra dels fra solceller og dels fra afbrænding af olivensten der bliver tilovers efter olivenolie produktionen.

Omkring bygningen hvor olivenmøllen er placeret er der mure, træer og buske til at give naturlig skygge så temperaturen holdes naturligt lavt på 19-23°C.

Naturlig dekantering frembringer ikke forurenet affaldsvand og medvirker til at beholde et højt antal af de sunde antioxidanter i olivenolien.

Høj kvalitet

Cortijo De Suerta Alta Coupage Naturel. Produceret i Spanien, Andalusien i Baena, Córdoba under professionelt perfekte forhold

Kvalitets præmier og prestige priser, følg dette link

  • Håndplukket
  • Mekanisk koldpresset
  • Ingen lys
  • Ilt barrierer
  • Nedkølet