Køb Privat

Privat køb hos Olive Oil Copenhagen

Ønsker du at købe premium quality ekstra jomfru olivenolie direkte af Olive Oil Copenhagen, så kontakt mig for en særaftale.

Afhentning

Ønsker du selv at hente din ekstra jomfru olivenolie, så kontakt mig for særaftale.

Levering, kontakt mig ang. særaftale

Køb på min. 10 flasker med én leveringsadresse (kun nord for København), kan i visse tilfælde leveres gratis, dog kun efter særaftale.

Det kan derfor betale sig at indsamle bestillinger fra kollegaer, familie, venner og naboer.

Levering med post

Prisen afhænger af ordrens størrelse, kontakt mig så finder vi en løsning.

1 flaske på 500 ml. vejer ca. 900g

KIDS Vieiru er på 250ml. og vejer ca. 500g

Anbefaling til dagligt brug – almindelig

Jeg anbefaler at man har minimum to varianter af ekstra jomfru olivenolie til den daglige madlavning. De fleste vil havde stor glæde af en mild og en kraftig intens olivenolie og disse 2 varianter vil kunne dække behovet.

Anbefaling til dagligt brug – Gourmet, kok og feinschmecker

For dig der er feinschmecker og gourmet, vil jeg anbefale minimum 3 smags varianter både en mild, medium og en kraftig intens olivenolie, så vil du altid kunne få den perfekte oplevelse ud af din mad.

Opbevaring og holdbarhed

Du bør bruge din olivenolie dagligt og opbevare den på køkkenbordet ved normal stuetemperatur. Dog ikke op af varmekilder som fx elkedel og komfur. Sæt altid låget på efter brug.

Flaskernes design skærmer olivenolien fra lys hvilket forhindrer lyset i at nedbryde oliens kvalitet og olivenolien holder sig derfor frisk.

Din høj kvalitets ekstra jomfru olivenolies tre værste fjender er lys, varme og ilt.

Holdbarhed ved køb af flere flasker

Køber du gerne flere flasker af dine favorit olivenolier, så anbefaler jeg at de flasker du skal opbevare til senere brug, står køligt fx i køleskab, hvidvinskøleskab, eller et koldt bryggers.

Holdbarhed efter åbning

Generelt anbefales du at bruge din olivenolie inden ca. 4 måneder efter åbning.

Dog er disse ekstra jomfru olivenolier af så høj kvalitet at det vil være de færreste smagsløg der kan opfange smagsforskelle selv efter betydeligt flere måneder, og olivenolierne vil holde sig friske uden problemer.

Skal du ud og rejse eller være væk hjemmefra så sæt dine olivenolier på køl mens du er væk.