Smag mine olivenolier i perfekt harmoni hos;
Restaurant Paustian - Michelin
Smag mine olivenolier i perfekt harmoni hos;
Restaurant Paustian - Michelin
Kontakt mig
Restaurationer, køkkener, kantiner introduktion og køb af økologisk Premium kvalitet ekstra jomfru olivenolie kontakt mig for aftale
Smagning i jeres køkken
Er i nysgerrige på de forskellige olivenoliers særlige smagskarakteristik?
Jeg kommer gerne ud og præsenterer mine olivenolier så i selv kan smage jeg frem til hvilke varianter i kan bruge i jeres køkken, til at skabe unikke smagskombinationer med andre fødevarer.
Feinschmecker touch
- Premium Quality økologiske ekstra jomfru olivenolier bruges ikke til at stege i
- Disse olivenolier er det helt unikke tilbehør der giver the final touch.
Men de skal kombineres rigtigt
En intens Kraftig ekstra jomfru olivenolie som Morellana´s singel variant Hojiblanca er fabelagtig til oste og grillet kød, men vil ødelægge hvid fisk og skaldyr, som derimod vil eksplodere af glæde i mødet med Manzanilla eller en Arbequina. Ligeledes vil singel varianterne Picuda eller Picual kan opløfte selv den mest kedelige tomat til en gourmetoplevelse.