Køb Privat; webshoppen åbner i september 2019

Privat køb hos Olive Oil Copenhagen

Webshop åbner i september 2019 jeg vil anbefale at du skriver dig op til mit nyhedsbrev, så får du automatisk besked når vi åbner olivenolie specialist shoppen der også byder på gourmet dressinger mm.

Afhentning

Ønsker du selv at hente din ekstra jomfru olivenolie og spare fragten, der er du meget velkommen til. Kontakt mig så laver vi en aftale.

Anbefaling til dagligt brug – almindelig

Jeg anbefaler at man har minimum to varianter af ekstra jomfru olivenolie til den daglige madlavning. De fleste vil havde stor glæde af en mild og en kraftig intens olivenolie og disse 2 varianter vil kunne dække behovet.

Anbefaling til dagligt brug – Gourmet, kok og feinschmecker

For dig der er feinschmecker og gourmet, vil jeg anbefale minimum 3 smags varianter både en mild, medium og en kraftig intens olivenolie, så vil du altid kunne få den perfekte oplevelse ud af din mad.

Opbevaring og holdbarhed

Du bør bruge din olivenolie dagligt og opbevare den på køkkenbordet ved normal stuetemperatur. Dog ikke op af varmekilder som fx elkedel og komfur. Sæt altid låget på efter brug.

Flaskernes design skærmer olivenolien fra lys hvilket forhindrer lyset i at nedbryde oliens kvalitet og olivenolien holder sig derfor frisk.

Din høj kvalitets ekstra jomfru olivenolies tre værste fjender er lys, varme og ilt.

Holdbarhed ved køb af flere flasker

Køber du gerne flere flasker af dine favorit olivenolier, så anbefaler jeg at de flasker du skal opbevare til senere brug, står køligt fx i køleskab, hvidvins køleskab, eller et koldt bryggers.

Holdbarhed efter åbning

Generelt anbefales du at bruge din olivenolie inden ca. 4 måneder efter åbning.

Dog er disse ekstra jomfru olivenolier af så høj kvalitet at det vil være de færreste smagsløg der kan opfange smagsforskelle selv efter betydeligt flere måneder, og olivenolierne vil holde sig friske uden problemer.

Skal du ud og rejse eller være væk hjemmefra så sæt dine olivenolier på køl mens du er væk.