Olivenolie foredrag og -smagning 27. marts 2019
OlivenolieForedrag&Smagning27-03-2019
Invitation kan ses ved at åbne pdf. i linket
Olivenolie foredrag og smagning
- Dato: onsdag den 27. marts 2019
- Sted: Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte - Gentofte Børnevenners røde hus
- Tilmelding på: info@oliveoilcph.dk
- Mulighed for at købe øko ekstra jomfruolivenolier til særlige priser

Mad Bolig Design Messe i Forum
19. til 21. oktober 2018
Du er velkommen forbi til at smage på forskellige olivenolie varianter og du kan selvfølgeligt købe med hjem.
Gaven der passer til alle og derfor alletiders mulighed for at få mandelgave, værtsgaver, fødselsdagsgaver eller julegaverne klaret.
Ekstra jomfruolivenolie er gaven der passer til alle uanset forhold til religion, alkohol eller søde sager

Bite Copenhagen
30.-31. august 2018
Mød mig på messen ved stand A-013


Gratis registrering
-
for dig der arbejder med fødevarer
-
har du interesse i at købe nogle af verdens bedste Premium quality ekstra jomfru olivenolier, du kan booke et personligt møde, med mig, til Bite Copenhagen messen
-
vil du gerne vide mere om olivenolier og kvaliteter så kom forbi stand A-013

Copenhagen Cooking events;
- Billetter på www.copenhagencooking.dk
- 24. august på Restaurant Paustian; Premium Quality oliven-middag
- 26. august lær at smage olivenolie, foredrag og smagning samt du får en premium quality ekstra jomfru olivenolie med hjem

Lær at smage på olivenolier som de professionelle.
Søndag den 26. august 2018
Sted: Israels Plads Tidspunkt: 14.30
I samrbejde med Copenhagen Cooking og food festival 2018

Fredag den 24. august 2018
Guidet Premium Oliven-Middag hos Restaurant Paustian
I samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival 2018
Olivenolie smagning;
Jeg tilbyder smagning af Premium Quality Ekstra Jomfru Olivenolier, nogle af verdens bedste økologiske olivenolier fra Spanie
-
MENY Nærumvænge Torv 18. Der fremover forhandler "Olive Oil Copenhagens" produkter
Er du nysgerrig på at hører mere om premium quality ekstra jomfru olivenolie?
-
Frisk olivenolie juice
-
Kvaliteter, SIQEV mærkning.
-
Økologi, (social)bæredygtighed og biodiversitet
-
Hvorfor tager det 20 år + 365 dage at lave top kvalitet
Ikke mindst hvordan de forskellige olivenolie sorter smager og hvordan man kan bruge de forskellige smagsvarianter i sin daglige madlavning.
Jeg vil glæde mig til at hører fra dig. Venligst Christina Elver
