Børn og smagning

Kan vi lærer vores børn at genkende smagen af kvalitet og forstå det arbejde der ligger bag rigtig kvalitet og den  positive effekt det har på vores sundhed og helbred… ja så kan vi nå rigtig langt!

Når mine sønner på 9 og 12 år smager på olivenolierne og kan fortælle, at deres smagssanser oplever græs, tomat, frugt og figne.  Når de kan fortæller mig hvilken olivenolie de bedst kan lide i deres havregrød, hvilken de foretrækker til deres brød, ris og pasta…. ja så bliver jeg pavestolt og rigtig glad.

Som Olivenolie Sommelier, ernæringsekspert og kok, er jeg mildest talt nørd omkring min passion for Premium Quality ekstra jomfru olivenolie. Og jeg elsker når min glæde for gourmet kvalitet smitter af på børnene.

I Sydeuropa er olivenolie en naturlig og vigtig del af den daglige kost, og det ses positivt på deres helbred. Hvis jeg kan hjælpe danske børn, til at lærer en af verdens sundeste råvarer at kende, så har jeg nået ét af mine vigtigste mål.

Vidste du at olivenolie er den eneste planteolie der er lavet af frugt?

Arrangementer for børn med smagning af gourmetkvalitets økologisk ekstra jomfru olivenolie, kontakt mig for at hører nærmere.

Venligst Christina Elver, Olivenolie Sommelier