oliven høst

Premiun Quality Vs. Almindelig

Hvad er forskellen på Premium Quality ekstra jomfru olivenolie Vs. almindelig ekstra jomfru olivenolie?

Kvalitetsegenskaber

Der er fx forskel på smag, indhold af polyphenoler/antioxidanter og hvor længe olivenolien kan holde sig frisk/holdbarheden.

Så ønsker du en frisk olivenolie på grund af den gode smag og dens sunde egenskaber?

Som olivenolie Sommelier forhandler jeg udelukkende friske Premium quality ekstra jomfru olivenolier der er blandt verdens bedste. De smager alle forskelliget.

  • Så kontakt mig hvis du har spørgsmål til hvordan du vælger lige den eller de olivenolier du har brug for til din daglige madlavning.

Som udgangspunkt anbefaler jeg en mild og en kraftig ekstra jomfru olivenolie, til den daglige madlavning - også til at stege i! - så er du godt dækket ind.

Men det er selvfølgeligt smag og behag. For enkelte er de kraftige olivenolier for bitre og stærke til deres smagsløg. Mange Danskere er ikke vant til bitterstoffer i maden, de er desværre avlet ud af vores grøntsager efterhånden.

De kraftige ekstra jomfru olivenolier har som udgangspunkt et højt indhold af antioxidanter der sammen med de sunde mono-umættede fedtstoffer er utroligt vigtige for dit helbred.

"Kvalitets egenskaber" skemaet, viser de krav der stilles til Premium quality ekstra jomfru olivenolie Vs. almindelig ekstra jomfru olivenolie:

Kvalitetsegenskaber

premium quality ekstra jomfru olivenolie

Kvalitets garanti - SIQEV mærket

Et mærke der garanterer kvalitet. Der findes også andre måder at finde ud af om en ekstra jomfru olivenolie er premium kvalitet eller høj kvalitet.

Og så er der også indikationer for om det er en almindelig ekstra jomfru olivenolie.