Filtreret Vs. U-filtreret olivenolie

Filtreret Vs. U-filtreret olivenolie

Er filtreret ekstra jomfru olivenolie bedre end u-filtreret ekstra jomfru olivenolie?

Filtreret olivenolie Vs. U-filtreret olivenolie - Hvad er egentligt den store forskel?

Det kan siges helt kort:

Køb ALTID KUN FILTRERET ekstra jomfru olivenolie!

U-filtreret olivenolies holdbarhed er meget kort. Jeg har talt med en Italiensk ekspert på området, hans vurdering er at en U-filtreret ekstra jomfru olivenolie, kan holde sig frisk nok til at være ekstra jomfruolivenolie i 3-4 måneder på hylden hos din forhandler.

Herefter er oxidationen/ harskningprocessen så fremtræden at den ikke længere er en "Ekstra" jomfru olivenolie og derfor ikke frisk og velsmagende samtidigt vil indholdet af polyphenoler/antioxidanter være reduceret så du vil ikke opnår de samme helbredsfordele som i en frisk Premium Quality ekstra jomfru olivenolie.

oliven-blomst-forår

Kan man bruge u-filtreret ekstra jomfru olivenolie?

Ja, står du ved siden af olivenpresse maskinen og får den nypressede oliven juice, er det er fantastisk smags oplevelse og dem der er naboer til en olivenmølle bruger også den nypresse u-filtrerede olivenolie... i op til 6-14 dage efter den er presset, så vil de ikke bruge den længere da den bliver hurtig harsk og efter kort tid ikke længere er frisk.

u-filtreret-oliven-olie