FOREDRAG: Direktør i eget liv og Olivenoliedronning

Christina Elver er Olivenolie Sommelier, ernæringsekspert og kok.
Hun formidler ekspertviden og salg af eksklusive ekstra jomfru-olivenolier der med omhu, stolthed og respekt produceres i Sydeuropa.
I oplægget ”Direktør i eget liv og olivenolie Dronning” fortæller hun om rejsen om at nå dertil med selvstændig virksomhed.
Hun fortæller, hvorfor hun mener, at høj kvalitet kommer fra omtanke og ordentlighed overfor jorden og oliventræerne. Hun beskriver sin passion for det balancerede liv, og hvorfor højkvalitets-ekstra jomfruolivenolie er en vigtig grundsten for et godt liv samt et helbred i balance. Undervejs bliver der også mulighed for at smage på et par olivenolier med den kvalitet, som kendetegner hendes virksomhed. Kom og bliv inspireret til et balanceret liv og mød fantastiske Christina.

Er du blot på udkig efter økologiske ekstra jomfruolivenolier så er du velkommen i min verden af olivenolier - garanti for kvalitet, smag og oprindelse

HVOR OG HVORNÅR

Tirsdag d. 31/3 klokken 19:30-21:00 i Blovstrødhallens Cafeteria, Sortemosevej 20, 3450 Allerød - Tilmelding ikke nødvendig.

FORPLEJNING
Der er mulighed for at købe kaffe, the og sodavand med videre i hallens cafeteria.

MULIGHED FOR FÆLLESSPISNING :
For de, der ønsker det, er der fællesspisning før arrangementet af dagens ret i cafeteriet. Det koster 79 kr. pr. kuvert, som bestilles i hallens cafeteria senest d. 26. marts.

olivenolie-olie-smag
christina-elver-oliven-olie-sommelier
logo_olive_oil_copenhagen